Wednesday, April 27, 2011

tetiba rasa macam superwoman!!

tetiba kat opis sekarang ni saya dah jadi superwoman!!


sebab tiba2 sume keje saya buat
owh saya bukan gila kuasa ok!! tidak sama sekali
nak buat camne..tak cukup staff
sampai rasa tangan kaki sendiri pun tak cukup gak
(eh tapi sempat gak update blog eak? huhu nak hilangkan stress weh!!)

actually saya ok je kot
sebab dulu2 pun, masa staff lum ramai lagi
saya buat je sume keje..

tapi bila tetiba kena ambil alih
keje nan satu ini...phewww!!
memang menguji tahap kesabaran saya..


hermm jadi receptionist mmg mencabar kot
yelah dah le bz ngan keje sendiri + keje orang yg tak abes2
pastu bila kene answer phone..pheww mmg stress!!
++++ dgn org2 yg jenis tak paham bahasa neh!!
haiyoo!! saya yg bukan jenis pemarah ni
pun boleh jadi marah tahu!!


dan akhirnya saya rasa macam dah tak larat
dan rasa seperti mahu menjerit & menangis aje!!!
PENAT okeh!!



so phone


please la stop berdering2 je selalu
bagi la telinga dan mulut saya berehat
& bagilah saya time nak upload blog neh
(ada byk yg nak kongsi tapi xde masa.. so sorry!!)


love : Mrs. Firin

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...