Friday, December 17, 2010

no update till 23rd December 2010

saya akan bercuti-cuti cinta bersama dear husband 18-23rd December 2010
sempena ulangtahun perkahwinan kami yang pertama
since masa awal kahwin aritu kami x dpt b'jln sgt
sbb keje hubby sgt la x menentu masanya..nak cuti pjg pun sgt ler ssh
honeymoon dulu pn dekat2 aje..huhuhu

so sekarang bile dh keje tmpat baru adalah masa tuk wife dia ni
n kami amek kesempatan ni utk cuti2 bersama
kebetulan plak 20.12.2010
adalah 1st wedding anniversary kami..


so destinasi cinta kami
adalah ini
NEGERI MELAKA
hahaha dekat jerk.. bukan nye jauh pun kan
tp since kami b'2 sgt2 lama dah x pegi sana ok la kot.. hehehe


SO UTK
WISH LIST
CUTI-CUTI CINTA 2011
destinasinya adalah:-

LANGKAWI
insyallah February 2011
sepatutnya ia adalah destinasi cinta kami december ini
tp disebabkan hari tu keadaan cuaca yg kurang baik kami postponed ke
February 2011


next
PULAU
bercadang utk ke Pulau Tioman @ Pulau Sibu
tp yg ini x sure lagi mahu pergi bulan berapa hehe!!


SABAH
insyallah kalau tiada aral melintang
plan utk ke sabah pada Julai 2011


semuanya dalam perancangan
(yang penting berangan dulu okeh!)
kalau ada rezeki
INSYALLAH
tercapai la wish list nih.. heheheheh


till then...
jumpa lagi after
23rd December 2010 ye!!
hehehehe

1 comment:

  1. bercuti la kamO ea...tp nk oley-oley taw..hihihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...